A mask to uncover your perfections

A mask to uncover your perfections

När man tänker på termen ”bära en mask” så antar jag att alla som inte jobbar inom skönhetsbranschen tänker på att hålla uppe en fasad av något slag. Jag gjorde själv den kopplingen tills jag blev mer intresserad utav hudvård och skönhet. Nu tänker jag på sheetmask och ansiktsmasker av olika slag. Arbetsskada eller skönhetsevolution, bestäm ni.

Jag som inte gillar att bli kladdig har dock haft sjukt svårt att vänja mig vid allt kladd som det innebär att öppna och applicera en mask. Jag gillar inte heller att bli torr så masker som stelnar på huden har gett mig någon slags klaustrofobisk rädsla. I know, jätte motsägelsefullt. Stäm mig!

Jag gillar dock dessa masker och de är helt klart värda att kväva både kladdpanik och ångest om att kvävas för. Du kommer fatta när du testat dom.

För alltid och för evigt, Acasia skincares masker. Finns i två varianter, Lift me up och Start me up. Det jag gillar med Acasias masker är själva konstruktionen som enligt mig är väldigt unik och banbrytande. Man lixom trär masken över öronen vilket gör att den både sitter bättre men också ger ett ansiktslyft. Magiskt!

Lift me up, 125kr/st

Innehåller bla Vitamin E som ökar hudens elasticitet och kollagen. Masken passar oss torrisar som vägrar vara torris och lite mognare hud.

Start me up, 125kr/st

Acasias nya mask med aktivt kol från bambu, genomfuktad med retinol som effektivt avlägsnar orenheter, förfinar porer samt ger ökad lyster och spänst till huden. Bambukol är ett miljövänligt och naturligt nedbrytbart material. Kolet har en naturlig antibakteriell effekt samt är en mineralrik och naturlig antioxidant som renar huden och samtidigt balanserar hudens pH – värde. Jag föredrar Lift me up och det är nog för att denna (Start me up) inte är lämpad för torra hudtyper.

Kiss NY Pro, active charcoal mask, 89kr/st

En hydrogelmask med koncentrat utav essentiella oljor och naturliga extrakt. Kolet har en rengörande effekt och minskar porer. Sorry för den lilla bilden, hittade ingen annan och har slut på denna masken så jag kunde inte ta en ny bild innan detta inlägg publiceras.

Utav dessa tre masker är Lift me up helt klart min ultimata favorit. Den är obrytbar i min skäm bort dig själv rutin och om jag fick bestämma skulle Acasia ta fram en storpack med fler masker i typ en förpackning till ett lite billigare pris. Missförstå mig rätt, masken är värd mer än priset (testa så förstår ni vad jag menar!) men det blir ändå en liten slant om man vill använda dom regelbundet.

Skulle du vilja testa någon utav dessa masker? Skriv till mig på Instagram så bjuder jag på en av varje mask till de två första som hör av sig. Vill ni få maskerna skickade får ni stå för frakten, annars kan de hämtas i centrala Stockholm nästa vecka!

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR