ADD A SPLASH OF COLOR

Vita kläder är bland det stilrenaste man kan bära, det är fräscht, uppfriskande och en riktig kontrast när man som jag oftast bara bär svarta kläder rakt igenom (vilket är en dominerande färg i garderoben för de flesta makeup artister).

(Fotograf: Polly)

Samtidigt som en helvit klädsel kan vara riktigt snyggt så kan det också bli platt och tråkigt, därför är det snyggt att lägga till en färgklick. Det gör jag med min favorit ryggsäck från Espirit som jag fick från Red&square PR.

(Fotograf: Polly)

Denna väska använder jag flitigt under mina jobbdagar när jag måste ha med mig mycket, det bästa är att min dator får plats i den så jag behöver inte ha en extra väska för den.

Vilken färg/vilka färger brukar du kombinera din vita klädsel med?

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR