An urban fairytale

För några år sedan försökte jag göra en bildserie med massa grymma svarta kvinnor i en kollektion jag designat för att hylla den svarta kvinnan och hennes majestätiska kropp. Men också för att belysa bristen på mångfald inom mode och den faktiska mångfalden i våra svarta kroppar.

Det blev ingen bildserie då och tyvärr låg kollektionen mest och skräpade i en låda hemma hos mig. Ibland lånade min syster Awa och lite vänner plaggen för olika galor och så men inget mer än så.

I oktober fick dom liv igen när som lånades utav en av världens bästa fotografer och fick flyga med honom till Los Angeles. Andrea Belluso som fotografen heter var där för en workshop och fotade mina plagg tillsammans med ett gäng andra fotografer. Kan ni tänka er?! Jag kommer dela dom bilderna snart.

För några veckor sedan la jag ut på sociala medier att jag skulle befinna mig på Hotell Hellsten och de som ville kunde komma förbi och fotas lite fort i min kollektion. Jag passade på att öva lite och har fotat allt detta själv tillsammans med Ida-Maria och Irene har redigerat.

Finns så många fler bilder och jag ska dela mer av fler kvinnor som var med oss under dagen. Tack till alla som tog sin tid och till Hotell Hellsten för lån av svit och hotell!

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR