Another type of vixen

Another type of vixen

Ni vet hur man kallar tjejer som är med i videos för vixens, Well jag har märkt att jag gillar att vara en vixen. Men en annan slags sådan än det man direkt tänker på när men hör ordet i sig. En skönhet och mode vixen helt enkelt!


Jag har även gjort en snutt för Idun minerals i år tillsammans med Mimmi. Samt nu senast en grej för Åhléns med Frida Selkirk som jag tyvärr inte kan berätta mer om ännu. Hoppas definitivt på fler liknande uppdrag!

Juste, vill ni shoppa loss hos Färg makeup så ger min kod för alltid 15% på ert köp. Den fina paletten man ser mig hålla i är en måste produkt i allmänhet men också min absoluta favorit ur Färgs sortiment. Heter Everyday palette och finns i två varianter, för nu… Och vad menar jag med det? Får ni se efter årsskiftet!

#makeup #skönhetsblogg #lyko #beautyblogger #makeupforpoc #vixen #tutorial #makeupforblackwomen #färgcollection #makeupartist #fashionablemums #skönhetsideal #iamayshajones #brandambassador #blackmuas #swedishmakeupbrands

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR