Ekerös pärla

Det har varit en väldigt tuff tid för mig och jag har helt ärligt inte haft någon ork till annat än att överleva dagen, natten och nästa dag. På repeat. Men jag har försökt att hålla humöret uppe och knata vidare genom att sätta upp väldigt små delmål till allt i min vardag. Delmål är ett super bra verktyg för mig med både adhd och utmattning just nu, saker kan lätt kännas överväldigande om jag måste tänka på en hel uppgift eller alla dagens måsten. Kan berätta mer en annan dag om hur jag förenklar min vardag och minskar ångesten genom delmål om ni vill?

Idag vill jag berätta om den fantastiska dagen jag hade spontant med min vän Ida. Jag skulle egentligen jobba igår men det blev inställt pga sömnbrist och att hjärnspökena inte lät mig komma igång. Ida frågade i alla fall om jag ville med till skärgården och jag sa lite vemodigt ja och vi skulle höras efter att jag sovit lite. Vi hamnade istället för skärgården och Blå lagunen som vi senare ändrade planen till på ett super mysigt värdshus på Ekerö. Rastaholms värdshus. Det var verkligen bara slumpen som förde oss dit, vi tänkte köpa något att äta men eftersom jag är så trött på skräpmat ville jag inte till nån pizzeria eller så utan vi tog det alternativ som kändes mest främmande som kom upp när Ida googlade. Ett värdshus. Är så glad att vi vågade chansa för maten var super god och stället var riktigt magiskt. Vi träffade en människa ifrån min barndom väldigt otippat där också, berättar mer om det på min insta.

Well vi avslutade dagen med att köra runt och leta efter en strand och hittade till slut ett litet krypin som va helt perfekt att avsluta dagen på med strandhäng och låtsas bad. Både Ida och jag är badkrukor haha!

Vad har ni gjort idag och under veckan? Jag hoppas verkligen att ni alla mår bra och tar hand om er. Vet att många med utmattning, adhd och annat kan känna stor ångest över sommaren och alla rubbade rutiner. Värt att tänka på till er som inte har hjärnspöken att inte alla tycker sommarn alltid är fantastisk och lätt. Är så glad för mina nära som förstår mig och inte ger upp hoppet om att få med mig ut på massa roliga tokigheter som detta. Mer sånt, mer bra dagar! By the way. Skulle ni vara intresserade utav en två dagars retreat på värdshuset med entreprenörskap, hälsa och välmående i fokus? Jag och Ida funderar på att styra upp något där så fler kan få känna den magin vi fick uppleva idag. Vi kan väl rösta i mina stories och så får ni skicka dm till mig med tankar och förslag. Jag tror det kan bli jätte bra och givande, och kul om inte annat!

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR