INGLOT HUDVÅRD

Nu har jag testat ut dessa nya hudvårdprodukter från Inglot som är helt nya och det här är en dag och nattkräm serie med tillhörande serum som ska hjälpa till att ge långvarig återfuktning, göra huden mer elastisk och innehåller hyaluronsyra som hjälper till att hålla rynkorna borta.

Bilderna lånade från

Inglot instagram

Serumen hade jag lite svårt för på grund av att dom inte riktigt sjönk in i min hud, men däremot gillade jag verkligen deras ansiktskrämer. Dom gav ett jättefint lyster och skyddade min hud mot föroreningar och smuts.

Dagkrämen var min absoluta favorit helt klart! Har du testat något från Inglots hudvård? Jag visste inte ens att dom hade hudvård förrän nyligen. Vad tycker ni om deras smink by the way? Skicka gärna bilder till mig på sminkningar ni gjort med deras smink, vill se era fancy looks!

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR