JEANS CLOTHING IS LIFE

Förra året var jag hos Red and square på ett event där vi fick se massa nyheter som skulle släppas både samma år och nästa. Redan då var det mycket jeanstyg som var populärt, något som fortfarande är väldigt modernt.


Fotograf: Katriina Mäkinen

På eventet fick vi även leka med design på redan existerande plagg, och jag valde denna klänning från Espirit och gjorde massa färgstänk.

Fotograf: min dotter sessan

Detta är även ett tips till er som börjar tröttna på era gamla kläder hemma men inte känner för att varken göra er av med eller köpa nytt. Designa om dom med antingen lite textilfärg eller klipp till dom lite.


Fotograf: min dotter sessan


Mitt hår är gjort av min mami, Matafs hair studios.

Har ej makeup på mig, endast dagprodukter från Inglot.


Här kommer även lite tips på jeansklänningar inför sommaren: (Klicka på bilderna för att komma till säljsidorna)


Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR