Kiss my feets!

ÄNTLIGEN har jag hunnit pröva denna fotmask som jag haft i vad känns som en evighet. Har bokstavligen haft den på mitt bord i en vecka i hopp om att varje kväll avsluta med masken som en godnatt kyss till mina hårt arbetande fötter.

Masken innehåller en engångsförbrukning för båda fötterna. Produkten består utav diverse ingredienser där de utmärkande är sheabutter, lavendel och macadamia oil.

Hela proceduren ska ta 25min men eftersom jag slumrade till hade jag sockorna på i drygt 1h. Mina fötter känns i alla fall sjukt återfuktade utan att vara kladdiga(!), släta och mjuka.

Masken har dock en doft utav lavendel och de som är känsliga för dofter kanske inte kommer gilla denna. Själv älskar jag just lavendel och blir så harmonisk utav det att jag skulle kunna dofta på mina fötter resten av kvällen!

Jag måste helt klart skämma bort mina fötter mer!

/Aysha

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR