PRIME TIME FOR PRIMER

Ni som följt mig ett tag vet att jag kämpar med ångest och ptsd, och 2019 var ett av mina värsta år. Något som fick mig att se fram emot dagarna har definitivt varit hudvård och massa Netflix. En av mina favorit märken som jag stött på under 2019 är utan tvekan Beauty blender, känns som att allt dom gör är guld och jag har haft chansen att testa flera produkter ur märkets sortiment. Ska försöka recensera alla när jag kan och först ut är Opal Essence primern.

Opal Essence är en fuktgivande primer som ger huden en hälsosam lyster vars näringsrika formula ger en perfekt fuktad bas.

Den innehåller fermenterade botaniska extrakt som hjälper till att lugna och ljusa upp huden, du ser resultat på en gång.

Har du testat någon av Beauty blenders produkter, om ja vad tyckte du?

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR