Prowder, skincare that makes you proud...

Äntligen kan jag gå ut med mina tankar kring en produkt jag testade för ett bra tag sedan men aldrig hann recensera.

Palina skin philosophy är ett svenskt varumärke skapat utav en av de mest driftigaste kvinnor jag mött, Lina Ivarsson. Inte nog med att hon är otroligt lyhörd så är hon även från min hemstad Örebro, där företaget också har sin bas!

Prowder, en storfavorit bland årets Daisy beauty awards vinnare är en banbrytande produkt både för varumärket Palina och skönhetsindustrin. Det är, enligt mig, den första sminkprodukten som passar på alla hudtyper. Jag har haft äran att prata med team Palina många gånger och vet att dom är medvetna om bristen på toner i sitt sortiment och att det är något dom behöver bli bättre på. Prowder är ett steg i rätt riktning!

PROWDER innehåller 70% Upsalite, en patenterad svensk och högteknologisk ingrediens som är oerhört porös. Utöver detta innehåller PROWDER Squalane som håller huden återfuktad. PROWDER är helt fri från mineraloljor, lanolin, parabener, silica och tilltäppande ingredienser samt är dermatologiskt testad, hypoallergen och icke-irritativ.

Upsalite reflekterar inte heller något som helst ljus, vilket gör att produkten fungerar bra såväl till vardags som i professionella foto- och festsammanhang. Say no to flashbacks!

"Upsalite är världens törstigaste tvättsvamp i mikroformat. När man blandar det i ett puder förstår ni vad som händer. Huden håller sig matt och jämn utan att man behöver bättra på sin makeup under dagen." Lina Ivarsson, vd och grundare Palina

Prowder finns att köpa

här

.

Grattis igen fina Lina, Josefin och hela Palina teamet. Yall make Örebro look good!

Vill även lägga till att Palina har ett brett sortiment av hudvårdsprodukter som är life, de funkar på all hud och är verkligen värt att testa!

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR