Pyjamaspartyt of the year!

Jag är så sjukt taggad på denna söndag, LeNoir ska hålla sitt första exklusiva event sedan hela utseendet gjordes om och vi har fått äran att få hålla eventet på ett av mina favorithotell, Downtown Camper. Har ni varit där någon gång? Om inte så MÅSTE ni besöka dom! Superhärlig personal, mysig stämning och ett grymt ställe för möten, avkopplning och jobb.

Åter till eventet, det är min kära vän och kollega Polly som har arrangerat detta event med min hjälp, hon har fått online coaching och har verkligen imponerat på mig hur hon har löst vissa problem. Jag är så stolt över den här tjejen som har gått utanför sin comfort-zone och gjort saker hon tidigare varit obekväm med, såsom att ringa främlingar och föra diskussioner som kan uppstå ibland.


Jag vill inte avslöja för mycket om kvällens event utan ni får gärna följa @lenoirageny på instagram och följa våra stories för updates och härliga inlägg.

Jag kommer ger er ett fullt inlägg om eventet under nästa vecka med massa härliga bilder.

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR