Skincare, a moment of selfcare

Om det är något som ger mig en snabb energi boost så är det definitivt att unna mig själv en härlig skönhetsstund. Att få skrubba ansikte och kropp med någon härlig mild peeling, rengöra med en skonsam rengöringsprodukt och återfukta med svalkande masker, serum och mjukgörande lotions! Vilken vardagslyx som inte kräver omständiga inslag av att ta sig till ett spa eller ens gå utanför min dörr.

Det här använder jag just nu i form av ansiktavård, vissa produkter är som ni kanske märker återkommande i min skönhetsrutin. Och innan någon får panik över hur många olika produkter det är kan jag säga att jag inte använder allt dagligen utan detta är min "skäm bort mig själv" rutin som jag använder då och då!

Rengöring

Bulldog, sensitive face wash

L'Oréal, smooth sugar caring scrub

The body shop, coffee peeling

The body shop, purifying clay wash

Soothing

Depend, micellar makeup remover pads

Rosenserien, rosewater

Acasia, lift me up face mask

Återfuktning

Acasia, hyaluronic super serum

The body shop, intensly revitalizing face oil

Palina skin philosophy, extra loving moisture cream

Har du testat något utav dessa produkter? Och skulle du vilja veta mer om någon specifik produkt så säg till så försöker jag recensera just dom!

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR