Skrikiga skor till vardags

Updated: Jun 6, 2019

Hello!

Jag har spenderat några semesterdagar i Tyskland, en välbehövlig semester kan jag tala om! Det är mycket på gång nu och ibland måste man hinna landa lite innan man kan fortsätta jobba vidare.

Under min semester kollade jag runt lite på nätet och fastnade hos Zalando och deras urval av skor, jag hittade riktigt snygga stövlar och skor som verkligen är mer our there. Om ni minns inlägget från pressveckan så visade jag upp bilder på skor som var mode nu och som sagt så går man all in på detta mode. And I LOVE it!

Hur läckra var inte dessa stövlar?De svarta är från RAID och heter LIAH, dom är gjorda av skinnimitation. En klassisk stielttklack stövel med tåspets och massa metall detaljer.

De röda är från Jeffrey Campbell och heter RAIDER, även dessa är gjorda av skinnimitation men har även en räfflad textildetalj på baksidan av stöveln. Även denna har stilettklack med tåspets och de skulle göra sig sååå snygga på bild.Eller dessa superläckra stövletter med inslag av plast?

Dessa är också från Jeffrey Campbell och heter FIASCO. Tidningstryck toppad med plastmaterial och 3 st ankelremmar. Dessa har en dragkedja på baksidan för att enkelt kliva i och ur skorna vilket är jättebra om man inte har tid med att spänna 6 remmar totalt innan man kanske ska iväg någonstans.Eller dessa sneakers!?

De babyrosa är från Buffalo London och har en platå för den som gillar höjd på sina skor men inte gillar att gå i klackar. Dessa skor är gjorda på skinn och finns även i baby blått.

De mönstade skorna är från Steven Madden och heter CLIFF, de är gjorda på både skinn och textil och har en liten kilklack för höjd. Dessa finns i många olika färger och mönster.


Vad tycker ni? Gillar ni skor som drar till sig uppmärksamhet eller föredrar ni subtila skor?

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR