STELLA SURE GOT MY GROVE ON

Detta inlägg innehåller sponsrade produkter, alla åsikter kring produkten är dock mina utan extern påverkan.


Stella sure got my grove on

Som ni redan vet så döper jag alla mina peruker och den jag har använt mest under 2018 heter Stella. En rosa bob som ger liv till den som bär den, groove life!

En av mina favorit perukmakaren, Scalp perfection, gjorde den till mig inför exakt samma period som jag står inför nu. En period med många resor inom kort tid, fotograferingar och events. Vad ni inte vet är att innan jag fick Stella hade jag tappat min mojo och mitt självförtroende var i botten. Precis som kvinnan jag döpte den efter från filmen How Stella got her groove back. Jag vet att det låter ytligt och lite löjligt men när man mår så som jag gjorde då kan en yttre förändring få ens inre att förändras med. Och Stella i sin perfektion gjorde precis det. Bara se på bildbonanzan så förstår ni!


Alla bilder ovanför är tagna utav Katriina Mäkinen, utom den på peruken som är tagen från Scalp perfections Instagram.


Tack finaste Oley för denna välgjorda och sjukt snygga peruken. You gave me Stella and Stella gave me life!

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR