Studiebesök på nya jobbet

Studiebesök på nya jobbet

Som ni kanske vet så har jag sedan en tid tillbaka fått uppdrag att ansvara för mask och kostym aka smink och kläder till en pjäs på Riksteatern.

Det har varit en bergochdalbana kring detta men jag är verkligen fäst vid tanken kring själva pjäsen och dess betydelse för mig som mörk kvinna i landet faululorv. Det känns extremt viktigt för mig att slutresultatet blir bra och även om jag är utanför min comfort zone så tror jag att detta kommer berika mig på många sätt och vis.

Idag var jag i alla fall på besök hos mask avdelningen och hängde en lång stund med Eva som ansvarar för den avdelningen. Hon har jobbat där i många år och är så sjukt cool, hon (& hennes grymma kollegor) kan typ ALLT vad gäller smink, hår och annat kul kreativt skapande! Kunde inte låta bli att fota lite ifrån mask avdelningen, ville ju självklart dela med mig av min fantastiska upplevelse.

Hur cool peruk?!


Perukerna görs oftast från grunden, ett hårstrå i taget!


Träskallar!


Hur kul var det inte att vi faktiskt träffade skådisen som ska ha just denna peruk i lunchrummet!


Vill ha!!!


Till och med saxarna gav inspiration!


Helt klart ett av dagens wow moment, någon som vet vad detta är?!


Produktion i rullning just nu. Fatta att alla dessa pjäser ska ha premiär snart!


Dessa kreationer användes utav systrarna Kronlöf under deras pjäs nyligen. Riktigt mäktig konstellation gjort av mestadels hår!

Ska bli jätte kul att få hänga där under kommande månader fram tills premiären. Varnar redan nu för kommande överflöd av teater bilder! #sorrynotsorry

/Aysha

#24HRsvartkvinna #Riksteatern #kostymör #stylist #swedishstylists #custumedesigner #maskör #sminkös #makeupartist #ayshajones #teater #mångfald #ayshastyledit #iamayshajones #kostymochmask

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR