Typ en lång jäkla recap...

Efter regn kommer solsken, eller hur var det nu?!

Jag har den senaste tiden varit väldigt låg utav olika orsaker och händelser som skett i mitt liv. Tänker inte skriva någon detaljerad utläggning kring allt mest för att jag inte orkar älta allt utan nu vill blicka framåt och framförallt hitta lösningar som hjälper mig gå vidare. Vad har då egentligen hänt undrar alla som inte följer mig på alla mina medier och har lyckats pussla ihop saken redan. Är du en av dom så kan du klicka här för att följa mig på insta och här för att följa mig på Facebook, rekommenderas varmt!

Privatlivet

Många tror ju att allt jag gör hamnar på sociala medier men långt ifrån allt syns faktiskt där. Exempelvis som att min son haft epilepsi anfall mitt i natten och jag numera knappt vågar sova i rädsla för att han ska få anfall när jag sover.

Photo: Fredrik Strandin

Min (ex)man har flyttat ut och jag är officiellt skild. Hela den här pärsen med att skiljas som vänner och hitta nya rutiner på vardera håll som ska funka för barnen går lite sådär ibland. Mestadels bra pga att vi inte har separerat med massa drama och så utan det var helt enkelt dags att gå skilda vägar. Och han kommer för alltid vara en viktig person i mitt liv.

Kan dock redan nu poängtera att jag inte är särskilt intresserad av att dejta så bespara mig sliskiga dms tack...

LeNoir, Signature reports och alla andra sjuttioelva projekt och företag

Min antirasistiska kokbok är äntligen ute och jag har fått så fin respons inför släppet och hoppas verkligen att många köper boken nu vid löning. Den finns här eller via dm till mig på Instagram eller Facebook.

LeNoir lever vidare och vi rustar för 2020, ett år vi spenderar mer tid med kontakter utomlands och skapar ett tydligare varumärke med bara några få fokusområden. De första som fick höra om detta var våra mest omtyckta samarbetspartners som bjudits in till mingel av Ida-Maria.

Misshandeln på Mall of Scandinavia

Det som kanske har hörts mest den senaste tiden ifrån mig och via andra är väl misshandeln på Mall of Scandinavia. Jag blev oprovocerat misshandlad av en vakt efter att jag stoppade ett bråk på MOS och gick ut med en ganska så vag bild av vakten på min insta varpå många kvinnor hörde av sig och berättade om liknande händelser dom varit med om. Många berättar om hur samma vakt betett sig som ett riktigt svin även mot dom. Han har numera fått sparken från MOS men jobbar kvar hos Nokas som vaktbolaget heter. Aftonbladet har bla skrivit om detta men även Mitti, artiklarna kan läsas här och här. Jag kommer försöka göra ett separat inlägg om just detta snart och hänvisar tills dess till min highlight på insta.

Glamation och London fashion week

Vi va på London fashion week och en super fin video kommer ut denna veckan som kan ses på min YouTube kanal. Men en liten preview läggs ut om en stund på min insta story!

Photo: Ida-Marie Tjäder

Efter många om och men har vi beslutat att skjuta på Glamation till April nästa år. Glamation var alltid tänkt att ske runt våren men efter attacken utanför Åhléns 2017 blev det så att vi fick flytta fram galan till november. Vi kör redan nu på med planering och fix och trix för galan som går under temat Reclaim love! I och med det flyttar vi även ut galan till Subtopia i Alby där vi fick ställa in ett slutsålt event till följd av händelserna samma dag. Vår fina jurymedlem skadades i attacken och många vi känner befann sig i krokarna. Årets förhoppningsvis kommande vinst från galan går oavkortat till organisationer som bekämpar våld och terror! Mer om detta kommer på Signature reports egna sida.

Nu ska jag städa, baka och göra läxor. Min vecka med barnen tog precis slut och jag ska använda denna veckan som kommer till egen tid, reflektion och Netflix! Lite jobb och plugg ska jag få tid för också, med betoning på lite!

/Aysha

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR