YELLOW PARTY

I tisdags bjöd Färg makeup in till ett ”Yellow party” där vi fick dricka och äta gott i märkets nya och fantastiska färg. Vi fick också testa lite nya produkter som de två nya läppstifts nyanserna och en annan nyhet som jag kommer skriva om inom kort.



På plats gjorde jag också klart varianten för min egna palett som ni kan köpa hos Färg! Jag har utgått ifrån deras Everyday palett i varianten deep men har bytt ut några nyanser som jag inte tyckte var optimala för syftet och som man enligt mig (och de dussintals jag talat med) inte använder lika ofta utav olika orsaker. Ex den nyansen som var tänkt som blush har jag bytt ut till en lite djupare ton. Jag har också lagt till en highlight istället för den svarta nyansen som enligt mig används för sällan i en vardagsmakeup. Jag kommer så snart jag hunnit fota allt och göra sminkningar med paletten att visa er och tala om exakt vilka nyanser jag har i min palett men vill ni innan dess köpa en utav dom så hör av er till mig så fixar jag det!



Ni får jätte gärna hänga med mig på Instagram där jag bjuder på lite videos och swatches utav paletten. Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla den lika mycket som jag själv, och kom ihåg att med min kod ”aysha” så får ni alltid 15% rabatt på hela ert köp.



Ida-Maria (som tagit alla bilder i detta inlägg) tog en bild som jag självklart var tvungen att apa efter, den va ju såååå fin! Ida-Marias naglar är gjorda av en super grym nageltjej btw!



Tack bästa Färg makeup för en trevlig avslutning på dagen, vi ses snart igen!

Aysha_logotyp.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 - LeNoir PR